Naše společnost má více než 20 let zkušeností.

Maloprofilové
Vrtání

Nabízíme maloprofilové vrtací soupravy pro speciální zakládání staveb. Jsou jednoduché, robustní a víceúčelové. Díky těmto klíčovým vlastnostem jsou vhodným řešením pro stísněné prostory, kde není přístup pro větší stavební stroje.

Jednoduchá konfigurace strojů umožňuje mimo jiné vrtání se dvěma duplexními hlavami nebo s vrchním či ponorným kladivem. Maloprofilové vrtací soupravy jsou vhodné pro tyto práce: kotvy, mikropilóty, geologické průzkumné vrtání, trysková injektáž a další.

Vrtání s nízkým profilem Tato moderní technologie vrtání (průměr otvorů od 2" do 32") se dnes vyznačuje redukcí počtu potřebných operátorů, vybavením vrtacích strojů jedním nebo dvěma nástroji, plnou elektronickou kontrolou a precizní mechanizací. Novinkou v oblasti vrtacích nástrojů jsou mechanismy tvořené dvěma nebo třemi kruhovými segmenty ve tvaru křídla, připojenými k ponornému kladivu s vysouvacím stojanem. Tyto segmenty se otvírají nebo zavírají v závislosti na směru rotace kladiva. Tento systém nahradil starší metody s excentrickými segmenty a přináší následující výhody:


★ Nižší náročnost na zkušenosti operátora při otvírání a zavírání nástroje
★ Dosahování přímého vrtu
★ Vysoká rychlost vrtání, podobná vrtání kladivem

Velkoprofilové
Vrtání

Nabízíme vám nejmodernější samostatné velkoprofilové vrtné soupravy. Víceúčelové, s ovládací jednotkou provozu a plně logickým systémem řízení a kontroly. Kabina je navržena s ohledem na pohodlí obsluhy.

Nejnovější dieselové agregáty splňují aktuální evropské emisní normy. Všechny soupravy jsou snadno konfigurovatelné pro tyto technologie: klasické vrtání a vrtání CFA (piloty vyrobené kontinuálním šroubovým vrtákem). Velkoprofilové vrtání pro pilotní práce V této technologii bylo vyvinuto několik metod, většinou navržených pro geologické podmínky, kde se vyskytuje písek a štěrk. Tyto metody jsou označovány zkratkami jako:


★ CFA - Průtokový šnek bez stojanu
★ PM - Pile Mixed nebo průtokový šnek pro metodu míchání
★ DDK - Vrtnění se dvěma hlavami s nezávislým pohybem
★ OD-VDW - Vrtnění se dvěma hlavami bez vzájemného pohybu stojanu a šneku, s minimálním pohybem válce na uzamčení během plnění

Vrtání hlubokých studní

Kontaktujte nás

Kontakt


BohrFix, s.r.o.

Třebohostická 2283/2, Strašnice, 100 00 Praha 10

IČO: 21731152
DIČ: 2023089992
bohrfix@bohrfix.cz

© 2024 BohrFix s.r.o.Všetky práva vyhradené.

 

© 2023 Bohrfix s.r.o. Všetky práva vyhradené.